Klubnyheder

Tilmelding til vagter i Skiburgeren 2023

10. april 2023, 09.20 / 22. august 2023, 21.23

BEMÆRK Dette nyhedsbrev er udsendt fra Holdsport og er en kopi af den mail der er udsendt fra Skiklubbens hjemmeside.

Da vi pt. har lidt udfordringer med vores hjemmeside, så den opdaterer ikke rigtigt og har ikke gjort det siden slut januar 2023, så derfor kan denne nyhed og datoerne ikke findes på vores hjemmeside. I skal derfor se bort fra al information på hjemmesiden, da det er for 2022. 

Skiklubbens medlemmer kan fra den 10. april kl. 19 melde sig på et vagthold i Skiburgeren på Roskilde Festival 2023.

Oplysninger om hvordan du tilmelder dig og andre nyttige oplysninger for medarbejdere i Skiburgeren modtager du derfor på denne mail.

Åbning for tilmelding

Fra den 10. april kl. 19 er der åbent for tilmelding til vagtholdene i Skiburgeren for Skiklubbens medlemmer. Så det er bare med at komme til tasterne.

For tidligere medarbejdere åbner vi for tilmeldingen den 15. april og for alle øvrige den 17. april. Begge dage fra kl. 19.

Fordeling af vagter i Skiburgeren

Via dette link kan du se hvordan vagterne ser ud for de enkelte vagthold: Vagtplan 2023.

Oversigten er vejledende, da det er vagterne i festivalens system, der er gældende.


For at modtage et armbånd til hele festivalen skal du have vagt i 24 timer.


Er du blevet 65 år inden festivalen begynder, så kan du nøjes med at arbejde i 18 timer, du er dog velkommen til at tage en fuld vagt. Af praktiske grunde kan vi ikke angive disse vagter i skemaet. Men vi regulerer det ved, at du kan gå to timer før vagten slutter. Aftalerne indgås med vagt- og produktionsgruppen når du møder op.


Nyt i år, gør det muligt at melde sig til 1 eller 2 vagter af 8 timer, hvis du gerne vil give en hånd med, men har svært ved at afse 3-4 dage til arbejde på festivalen. En vagt på 8 timer giver adgang til festivalen den samme dag (og formentlig efterfølgende nat). Disse vagter er i første omgang kun tiltænkt Skiklubbens medlemmer.

Tilmelding til vagter i Skiburgeren

Har du deltaget på festivalen inden for de sidste par år, så har du en profil i Roskilde Festivalens medarbejdersystem (People-vol), som skal gøres aktiv.
Skriv derfor en mail til [email protected], med dit navn. Herefter bliver din profil gjort aktiv og du modtager en mail. Gå derefter til People-vol https://people-vol.roskilde-festival.dk/, log ind og tilmeld dig et hold på følgende måde:
Klik på: Dine hold, Vagtplan. Herefter kommer du til en ny hjemmeside: HEAP 360. Log ind, Mine vagter, Find vagter, Vælg vagtpakke. En mere detaljeret vejledning med kopi af skærmbilleder finder du på dette link: Tilmelding for medarbejder.


Har du ikke deltaget før, så skal du oprette en profil i Roskilde Festivalen medarbejdersystem (People-vol). Det gør du via dette link: https://people-vol.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig/?guid=033e7735-6e03-4ad5-b44b-d01d9f733bee
Derefter skal du tilmelde dig et hold på følgende måde:
Klik på: Dine hold, Vagtplan. Herefter kommer du til en ny hjemmeside: HEAP 360. Log ind, Mine vagter, Find vagter, Vælg vagtpakke. En mere detaljeret vejledning med kopi af skærmbilleder finder du på dette link: Tilmelding for ny medarbejder.


Har du spørgsmål til arbejdet, så kontakt os i Skiburgerteamet. Skriv til [email protected].


Vi glæder os til at se dig på festivalen

Regler for deltagelse

  • Du skal være fyldt 15 år for at deltage og du skal være fyldt 18 år for at stå i salget eller i kassen.
  • Er du udlænding skal du sikre at du har den nødvendige arbejds- og opholdstilladelse i Danmark, herunder at du må arbejde som frivillig. If you are a non-resident, you must ensure that you have the necessary work and residence permits in Denmark, including that you can work as a volunteer.
  • Er du arbejdsløs og står i A-kasse skal du kontakte din A-kasse og afklare om du må deltage i frivilligt arbejde.
  • For at få et armbånd skal du udføre mindst 24 arbejdstimer. Hvis du er over 65 år ved festivalens begyndelse, er kravet mindst 18 timer. Det er også muligt at tage en vagt på 8 timer, hvilket giver adgang til festivalen den samme dag.
  • I tilfælde af sygdom skal du aflevere dit armbånd til din holdleder, og forlade festivalen. I modsat fald opkræver festivalen dig for det fulde beløb, også selvom du har arbejdet nogle af timerne.
  • Festivalledelsen har besluttet, at det ikke er tilladt at drikke øl, mens du udfører dine arbejdsopgaver (men det OK i en pause). Du må ikke være beruset, så du ikke kan udføre dine opgaver forsvarligt.


Du får mad og drikke når du er på vagt i Skiburgeren, men du skal være indstillet på, at en pause kan blive afbrudt, ved pludselig travlhed.


Vi er i Skiburgeren for at producere burgere af en god kvalitet, tjene penge til skiklubben og ikke mindst for at have det sjovt.


De bedste festivalhilsener

Skiburgerteamet Klaus