Skiburgeren
Skiburgeren-klar-til-2022_topbillede

På denne side kan du se hvordan du tilmelder dig 2023 samt hvad der sker i Skiburgeren og lidt historie.

Tilmelding til vagter i Skiburgeren 2023

Se her fordelingen af vagter og hvordan du tilmelder dig samt reglerne for deltagelse.


Fordeling af vagter i Skiburgeren

Via dette link kan du se hvordan vagterne ser ud for de enkelte vagthold: Vagtplan 2023.

Oversigten er vejledende, da det er vagterne i festivalens system, der er gældende.

For at modtage et armbånd til hele festivalen skal du have vagt i 24 timer.

Er du blevet 65 år inden festivalen begynder, så kan du nøjes med at arbejde i 18 timer, du er dog velkommen til at tage en fuld vagt. Af praktiske grunde kan vi ikke angive disse vagter i skemaet. Men vi regulerer det ved, at du kan gå to timer før vagten slutter. Aftalerne indgås med vagt- og produktionsgruppen når du møder op.

Nyt i år, gør det muligt at melde sig til 1 eller 2 vagter af 8 timer, hvis du gerne vil give en hånd med, men har svært ved at afse 3-4 dage til arbejde på festivalen. En vagt på 8 timer giver adgang til festivalen den samme dag (og formentlig efterfølgende nat). Disse vagter er i første omgang kun tiltænkt Skiklubbens medlemmer.

Tilmelding til vagter i Skiburgeren

Har du deltaget på festivalen inden for de sidste par år, så har du en profil i Roskilde Festivalens medarbejdersystem (People-vol), som skal gøres aktiv. Skriv derfor en mail til [email protected], med dit navn. Herefter bliver din profil gjort aktiv og du modtager en mail. Gå derefter til People-vol https://people-vol.roskilde-festival.dk/, log ind og tilmeld dig et hold på følgende måde: Klik på: Dine hold, Vagtplan. Herefter kommer du til en ny hjemmeside: HEAP 360. Log ind, Mine vagter, Find vagter, Vælg vagtpakke. En mere detaljeret vejledning med kopi af skærmbilleder finder du på dette link: Tilmelding for medarbejder.


Har du ikke deltaget før, så skal du oprette en profil i Roskilde Festivalen medarbejdersystem (People-vol). Det gør du via dette link: https://people-vol.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig/?guid=033e7735-6e03-4ad5-b44b-d01d9f733bee Derefter skal du tilmelde dig et hold på følgende måde: Klik på: Dine hold, Vagtplan. Herefter kommer du til en ny hjemmeside: HEAP 360. Log ind, Mine vagter, Find vagter, Vælg vagtpakke. En mere detaljeret vejledning med kopi af skærmbilleder finder du på dette link: Tilmelding for ny medarbejder.

Har du spørgsmål til arbejdet, så kontakt os i Skiburgerteamet. Skriv til [email protected].

Regler for deltagelse

 • Du skal være fyldt 15 år for at deltage og du skal være fyldt 18 år for at stå i salget eller i kassen.
 • Er du udlænding skal du sikre at du har den nødvendige arbejds- og opholdstilladelse i Danmark, herunder at du må arbejde som frivillig. If you are a non-resident, you must ensure that you have the necessary work and residence permits in Denmark, including that you can work as a volunteer.
 • Er du arbejdsløs og står i A-kasse skal du kontakte din A-kasse og afklare om du må deltage i frivilligt arbejde.
 • For at få et armbånd skal du udføre mindst 24 arbejdstimer. Hvis du er over 65 år ved festivalens begyndelse, er kravet mindst 18 timer. Det er også muligt at tage en vagt på 8 timer, hvilket giver adgang til festivalen den samme dag.
 • I tilfælde af sygdom skal du aflevere dit armbånd til din holdleder, og forlade festivalen. I modsat fald opkræver festivalen dig for det fulde beløb, også selvom du har arbejdet nogle af timerne.
 • Festivalledelsen har besluttet, at det ikke er tilladt at drikke øl, mens du udfører dine arbejdsopgaver (men det OK i en pause). Du må ikke være beruset, så du ikke kan udføre dine opgaver forsvarligt.


Du får mad og drikke når du er på vagt i Skiburgeren, men du skal være indstillet på, at en pause kan blive afbrudt, ved pludselig travlhed.


Vi er i Skiburgeren for at producere burgere af en god kvalitet, tjene penge til skiklubben og ikke mindst for at have det sjovt.


De bedste festivalhilsener

Skiburgerteamet Klaus

Facebook Skiburgeren
Hvad sker der i Skiburgeren

Skiburgeren er Roskilde Skiklubs burgerbod på Roskilde Festivalen, som vi har deltaget i siden 1982.


Opgaverne i Skiburgeren er mange og forskellige. De fleste medarbejdere har vi brug for til produktionen af burgerne, men råvarerne skal også forberedes i køkkenregionen, de skal bringes ud til bordene, bøfferne skal steges, rösti og vegetarburgere skal varmes i ovnene, brugte remedier skal gøres rene, området skal holdes rent og endelig skal vi også have nogen der sørger godt for os – både for hyggen og den gode forplejning.


Vidste du, at Skiburgeren startede burger- og fadøls-salget på festivalen?


Fra bar mark til produktion af næsten 23.000 burgere – og retur til bar mark på 9 dage.

Hvis nogen spørger om Skiklubben kan klare det umulige, så kan vi sige: ”Ja, her-og-nu”. Hvis det handler om mirakler, så tager det et par dage mere. For tænk engang at have en klub, der kan præstere frivilligt medlemsarbejde, som starter på en bar græsmark en lørdag, bygger en arbejdsplads til 175 medarbejdere og producerer over 20.000 burgere – og får det hele pakket ned igen 8 dage senere og leverer en flot, bar græsmark tilbage til Dyrskuepladsen. Klar til næste aktivitet derude. (Og ja, det må ikke glemmes, at det kræver en masse planlægning forud.)

Der er god grund til at være stolt af at være med i en klub, der kan præstere det!

De mere hårde facts siger, at vi i 2019 fremstillede nedenstående antal burgere og röstibakker (Triplet) i runde tal.

 • 10.900 Skiburgere
 • 5.500 Snowboardere
 • 2.300 Røsti Burgere
 • 4.100 360 Burgere
 • 1.500 Rösti Triplet
Den første Skiburger

For at få Skiburgeren med på sin første Roskilde Festival i 1982 skulle man finde på et produkt, som ingen andre havde. Så blev Skiburgeren født!

Prisen for den første Skiburger var 15 kr.

Skiburger-boden introducerede også fadøllet på festivalen.  Det var Ceres fadøl, de andre ville hellere sælge flaske øl. En Skiburger og en fadøl blev solgt for 25 kr. Men med den hurtige og synlige succes, så meldte Tuborg sig til at stå for fadøls-salget. Og det har de så gjort siden.

Skiburgeren har gennem årene også haft andet end selve Skiburgeren: hapsdog, ala-carte restaurant, thai-ret, mongolian barbecue m.fl. 

Her er lidt udklip fra Bindingen (klubblad), August 1982
Bindingen-aaugust-1982-2