Kalender
20. august Kl. 18.00
6. september Kl. 10.00
4. oktober Kl. 10.00
15. oktober Kl. 18.00
1. november Kl. 10.00
6. december Kl. 10.00

Hvad sker der i Skiburgeren og Den første Skiburger

Vidste du, at Skiburgeren startede burger- og fadøls-salget på festivalen?

Hvad sker der i Skiburgeren?

Fra bar mark til produktion af næsten 23.000 burgere – og retur til bar mark på 9 dage.

Hvis nogen spørger om Skiklubben kan klare det umulige, så kan vi sige: ”Ja, her-og-nu”. Hvis det handler om mirakler, så tager det et par dage mere. For tænk engang at have en klub, der kan præstere frivilligt medlemsarbejde, som starter på en bar græsmark en lørdag, bygger en arbejdsplads til 175 medarbejdere og producerer over 20.000 burgere – og får det hele pakket ned igen 8 dage senere og leverer en flot, bar græsmark tilbage til Dyrskuepladsen. Klar til næste aktivitet derude. (Og ja, det må ikke glemmes, at det kræver en masse planlægning forud.)

Der er god grund til at være stolt af at være med i en klub, der kan præstere det!

De mere hårde facts siger, at vi i 2019 fremstillede nedenstående antal burgere og röstibakker (Triplet) i runde tal.

  • 10.900 Skiburgere
  • 5.500 Snowboardere
  • 2.300 Røsti Burgere
  • 4.100 360 Burgere
  • 1.500 Rösti Triplet

Produkter I 2019

Til toppen

Den første Skiburger

For at få Skiburgeren med på sin første Roskilde Festival i 1982 skulle man finde på et produkt, som ingen andre havde. Så blev Skiburgeren født!

Prisen for den første Skiburger var 15 kr.

Skiburger-boden introducerede også fadøllet på festivalen. 
Det var Ceres fadøl, de andre ville hellere sælge flaske øl.
En Skiburger og en fadøl blev solgt for 25 kr.
Men med den hurtige og synlige succes, så meldte Tuborg sig til at stå for fadøls-salget. Og det har de så gjort siden.

Skiburgeren har gennem årene også haft andet end selve Skiburgeren: hapsdog, ala-carte restaurant, thai-ret, mongolian barbecue m.fl.
Her er lidt udklip fra Bindingen (klubblad), August 1982.Bindingen 1982 - 1

Bindingen 1982 - 2

Til toppen

Hjemmesiden er opdateret 2. april 2020  |  Sitemap