Skibakken i Hedeland

Skumring

Velkommen til Hedeland Skicenters hjemmeside. På disse sider kan du finde information om Danmarks største skibakke og skianlæg. Et godt sted at starte er siden om Hedeland Skicenter, der har overordnet info om bakken og centeret, med blandt andet et pistekort.

Skibakken lige nu

Nedenstående billede viser Hedeland skibakke som den ser ud lige nu. Hvis billedet ikke er opdateret, så prøv at genindlæse siden.

Du kan se billedet i fuld størrelse med lidt flere billeder.

Check altid hjemmesiden

inden du tager afsted!

Husk at holde øje med hjemmesiden hvor vi opdaterer løbende, så du altid kan se hvornår skibakken holder åben. Vi udsender desuden mail når vi åbner både for sæsonen samt hver ny periode med sne.
Tilmeld dig skibakke-nyhedsbrev her

Skibakken er lukket.

Kørselsvejledning

Find os på Google Maps, eller se kørselsvejledning.

Se på siden Spørgsmål om åbningstider, undervisning m.m. på skibakken i Hedeland eller skriv til skibakke@roskildeskiklub.dk hvis du ikke finder svaret.

Facebook logo Find Roskilde Skiklub på Facebook