Kalender
7. juni Kl. 10.00
11. juni Kl. 18.00
5. juli Kl. 10.00
2. august Kl. 10.00
6. september Kl. 10.00
4. oktober Kl. 10.00
1. november Kl. 10.00
6. december Kl. 10.00

Overstået festival med godt resultat

Skiburgeren er pakket ned, og selv om vi ikke er helt færdige med festivalen og Skiburgeren for denne gang (der mangler stadig afregning med leverandører og regnskabet), så endnu en gang: TUSINDE TAK FOR JERES INDSATS! Det er et stort og flot arbejde I gør for at få Skiburgeren til at fungere og skabe den markante profil på Roskilde Festivalen, som Skiburgeren har.

Skiburgeren 2013 - Forside - stemning

Som jeg tidligere har nævnt, så er det imponerende, at vi kan starte onsdag på bar græsmark, og 12 dage efter igen levere samme bare græsmark tilbage - uden man næsten kan se, at der på arealet har været 238 medarbejdere igang, produceret over 36.000 burgere og langet 1,48 mio.kr. over disken .....  I skal nok få mere statistik, når tallene er gjort op - men det er da imponerende! Det er ikke mange foreninger, der kan præstere det samme med frivillig arbejdskraft.
 
Men "Nobody's perfect"! Så inden vi bliver for selvfede, skal vi også huske, at der er stadig mange ting, der kan gøre Skiburgeren til en endnu bedre Skiburger-bod. Jeg tænker, at evalueringen vil foregå i flere omgange: i første omgang i den planlægningsgruppe, som stod for årets Skiburger-bod. Dernæst en evaluering med de, der har været kontaktpersoner, vagtledere, opbygningshold, medarbejdere m.m. 
 
Så mens vi har Skiburgeren 2014 i frisk erindring: Send mig gerne en mail festival@roskildeskiklub.dk  med dine forslag til ting, der bør gøres bedre i Skiburgeren 2015! Så kommer det med i evalueringen fra starten.
 
Rigtig god sommer til jer alle!
Kurt

Hjemmesiden er opdateret 22. juli 2014  |  Sitemap