11. september Se i turbeskrivelsen.

Skiburgeren mangler frivillige

Desværre må vi konstatere, at vi ligesom andre boder og festivaler mangler frivillige til at producere burgere.

Kære medlemmer af Roskilde Skiklub,

som I sikkert har set og hørt, er vi i fuld gang med planlægningen af årets Skiburgerbod.
Styregruppen, som består af ca. 35 medlemmer af klubben, er klar til at varetage opgaverne med at bygge boden op, sørge for indkøb af råvarer, leje udstyr til produktionen og prøve at skaffe frivillige til boden.

Desværre må vi konstatere, at vi ligesom andre boder og festivaler mangler frivillige til at producere burgere.

Vi vil derfor bede jer om at overveje endnu en gang om I kan tage en tørn for Roskilde Skiklub på festivalen og/eller om I kender nogen i jeres omgangskreds, der kunne være interesserede i at være frivillige i Skiburgeren.

Hvis I er over 65 år, kan I nøjes med at arbejde 18 timer i boden. Det vil f.eks. gøre det muligt at undgå de sene nattetimer.
Reduktionen af timetallet aftales med Produktionslederne.

Er du under 65 år, kan vi også være fleksible med at placere dine vagter mest hensigtsmæssigt i forhold til dine behov.

Så hvis I vil tage en tørn, så TØV IKKE med at melde jer på den vagt, der passer jer bedst.
Har I behov for en justering i forhold til de udbudte vagter, så tag det med når I kontakter os.

Det samme gælder selvfølgelig for jer der allerede har meldt jer til en vagt.

Skriv til os på: festival@roskildeskiklub.dk.

Gode burgerhilsener fra Skiburgerteamet
Klaus